Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: P.R. [ Beta ]

03. 04. 2018. 17:47 >> 17:41

ZBOG OPERACIJE KUKA

Princ Filip primljen u bolnicu

Britanski princ Filip, suprug kraljice Elizabete Druge primljen je u bolnicu za ranije zakazanu operaciju kuka, saopštila je danas Bakingemska palata.

Kako se navodi u saopštenju princ Filip primljen je danas popodne u bolnicu Kralj Edvard VII u Londonu, a operacija će biti obavljena sjutra.

U saopštenju se navodi da su prijem u bolnicu i operacija planirani ranije.

Princ Filip (96) propustio je nekoliko javnih događanja posljednjih nedjelja uključujući uskršnju crkvenu službu u Vindzoru u nedjelju.

Princ se u velikoj mjeri povukao iz javnog života, ali i dalje prati kraljicu u nekim prilikama.

Bakingemska palata prošlog maja je najavila da od jeseni princ Filip neće više obavljati kraljevske dužnosti. Odluku je donio sam princ Filip, a podržala ga je i kraljica Elizabeta, izjavio je tada portparol palate.

On je ranije imao probleme sa srcem.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније