Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: F.R. [ Beta ]

21. 03. 2018. 21:30 >> 21:34

"NIJE RASPOLOŽEN"

Tusk odbio da čestita Putinu

Predsjednik Evropskog savjeta Donald Tusk odbio je danas da čestita ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu na reizboru.

Tusk je rekao da poslije napada nervnim agensom na nekadašnjeg dvostrukog agenta Sergeja Skripalja u Velikoj Britaniji "nije raspoložen za proslavu Putinovog reizbora".

Iako Tusk nije Putina okrivio za napad, njegove izjave poslije napada su bile među najjačima iz centrale EU, nasuprot predsjedniku Evropske komisije Žan-Klodu Junkeru, koji je juče čestitao Putinu.

Putin je u nedjelju osvojio novi mandat na čelu države ogromnom većinom glasova, ali su čestitke sa zapada bile rijetke. Predsjednik SAD

Donald Tramp je čestitke uputio uprkos savjetu saradnika da to ne čini.

Nekadašnji špijun Skripalj i njegova ćerka otrovani su 4. marta nervnim agensom, a Velika Britanija tvrdi da je upotrijebljen bojni otrov sovjetke proizvodnje "novičok" i krivi Rusiju za trovanje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније