Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: B.V.

08. 12. 2017. 16:14 >> 15:43

SPORAN TEKST

Slovenački magazin se izvinio Melaniji

Slovenački magazin Suzi izvinio se danas prvoj dami SAD Melaniji Tramp zbog objavljivanja članka u kome je nagoviješteno da se bavila poslovnom pratnjom u vrijeme dok je gradila karijeru modela.

 

Magazin je saopštio da je u avgustu 2016. objavio tekst u kom se navodi da je Melanija Tramp u prošlosti radila za modnu agenciju koja pruža i usluge "elitne poslovne pratnje".

U saopštenju se navodi da je "implicirano da je Melanija Tramp bila dio poslovne pratnje za šta nema dokaza".

Ona je protiv magazina Suzi podnijela tužbu za klevetu.

Melanija Tramp (47) je napustila Sloveniju prije oko čevrt vijeka, u svojim dvadesetim godinama, a supruga Donalda Trampa, sada predsjednika SAD, upoznala je u Njujorku 1998. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније