Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

25. 05. 2013. 21:42 >> 21:42

ČUDO ŽIVOTA

Rodila bebu, pa se vratila iz mrtvih

Rođenje male Elejne Nigreli bilo je u svakom pogledu pravo čudo. Elejna se, rodila dok je njena majka Erika Nigreli bila klinički mrtva, ali na kraju ipak nije bila lišena sreće da uživa u majčinom naručju.

Erika Nigreli (36), profesorka engleskog u srednjoj školi “Elkins” u Misiuri Sitiju, bila je u devetom mjesecu trudnoće kada je jednog jutra u sasvim iznenada na nastavi počela da osjeća slabost i vrtoglavicu. Ubrzo se i onesvjestila.

Njen suprug Nejtan Nigreli, takođe nastavnik u istoj školi odmah je pozvao hitnu pomoć, prenosi Blic.

"Gospode Bože, trudna je i leži na podu s pjenom na ustima, ne reaguje ni na šta!", snimila je hitna pomoć njegov poziv.

Do dolaska hitne pomoći, troje kolega joj je davalo vještačko disanje, kako bi pokrenuli Erikino srce koje je prestalo da kuca.

Po dolasku u bolnicu ovi napori su, međutim, morali da budu obustavljeni, da bi joj uradili hitan carski rez. Na taj način je spašenabeba, dok se majka tokom čitave intervencije nalazila u stanju kliničke smrti.

Srećom, ljekari nijesu oklijevali, već su joj odmah otvorili grudni koš i ustanovili da ima ozbiljno srčano oboljenje, te su joj ugradili pejsmejker i na taj način spasli život.

„Oženio sam se ženom koja je borac, a sada imam i malu djevojčicu koja je takođe borac“, kaže srećni suprug i otac Nejtan Nigreli, dok uživa u društvu čudom spašene supruge i zdrave bebe, koja ima već 3 mjeseca.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније