Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: P.R. [ tanjug.rs ]

22. 07. 2016. 13:51 >> 13:31

REZULTATI ISTRAŽIVANJA

Njemci očekuju uskoro teroristički napad

Više od tri četvrtine Njemaca vjeruje da će njihova zemlja uskoro biti meta terorističkih napada, pokazali su danas objavljeni rezultati istraživanja, koje je institut "Foršungsgrupe Valen" sproveo za Drugu njemačku televiziju (ZDF) tri dana poslije napada sjekirom i nožem na putnike u vozu u Njemačkoj.

Rezultati su pokazali da 77 odsto Njemaca očekuje da će do napada uskoro doći, za razliku od 69 odsto koliko je bilo prije dvije nedjelje.

S druge strane, 20 odsto ispitanika ne očekuje da će se uskoro dogoditi napad.

Istraživanje, u koje je bilo uključeno 1.271 ispitanika, pokazalo je i da 59 odsto njih smatra da se dovoljno toga čini kako bi se zaštitili od terorizma, prenio je Rojters.

Islamska država preuzela je odgovornost za napad, u kojem je Avganistanac sjekirom i nožem napao putnike u vozu u Njemačkoj, prilikom čega je povrijeđeno najmanje 20 osoba.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније