Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: F.R.(Beta)

10. 07. 2016. 14:09 >> 13:50

ZVANIČNA POSJETA

Premijer Indije i predsjednik Tanzanije za bubnjevima

Premijer Indije Naredra Modi, koji boravi u zvaničnoj posjeti Tanzaniji, svirao je danas velike afričke bubnjeve sa predsjednikom te zemlje Džonom Maguflijem.

Dvojica zvaničnika potpisaće strateške sporazume izmedju Indije i Tanzanije, a Modi će se sastati i sa predstavnicima indijske nacionalne manjine.

Indijski premijer vozio se juče, posljednjeg dana posjete Južnoj Africi, starim drvenim vagonima voza kojim se vozio indijski borac za nezavisnost Mahatma Gandi.

Modi se provozao u znak sjećanja na incident iz 1893. kada je mladi Gandi izbačen iz voza jer je odbio da napusti vagon prve klase, rezervisan za bijelce.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније