Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

21. 11. 2015. 21:21 >> 21:08

"ZLOČINI IZ 1971"

Bangladeš: Obješeni lideri opozicije

U Bangladešu su obješena dvojica lidera opozicije koji su proglašeni krivim za ratne zločine počinjene tokom 1971. i rata za otcjepljenje od Pakistana, saopštili su zvaničnici policije.

Rojters prenosi da će to najvjerovatnije izazvati ogorčenje opozicionih sljedbenika.

Islamistički opozicioni lider Ali Ahsan Mohamad Mudžahid i bivši poslanik iz redova Nacionalističke partije Bangladeša, Salaudin Čoduri, obješeni su ubrzo nakon što je predsjednik Abdul Hamid odbacio njihovu molbu za pomilovanjem, navodi Rojters.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније