Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

17. 11. 2015. 14:37 >> 14:25

NEIZBJEŽNI NOVI POKUŠAJI

Direktor CIA upozorio na nove napade ID

Direktor američke Centralne obavještajne agencije CIA, Džon Brenan upozorio je da militanti "Islamske države" (ID) koji su preuzeli odgovornost za napad na Pariz možda u pripremi imaju nove operacije.

 

 

 

Brenan kaže da dok je "neizbježno" da će "Islamska država" pokušati da izvede slične napade "za mene nije neizbježno i da će uspjeti u tome".

On je o tome govorio u Centru za strateške i međunarodne studije u Vašingtonu.

Kako je rekao šef CIA, odvraćanje bilo koje potencijalne prijetnje može se pokazaiti kao teško jer su evropske obavještajne i bezbjednosne agencije razapete u pokušajima da prate tragove stotina ekstremista  koji su se vratili kući sa ratišta u Siriji i Iraku.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније