Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

16. 03. 2017. 22:30 >> 22:10

U JUTARNJEM

O napuštenim životinjama, rijekama...

Udruženje "Prijatelji životinja Podgorica", organizovalo je humanitarnu akciju za pomoć napuštenim životinjama usmjerenu na pravna lica,odnosno, firme koje su društveno odgovorne i spremne da se pridruže ovoj akciji. Tim povodom gost Jutarnjeg programa biće Dragoje Vlahović iz NVO "Prijatelji životinja Podgorica".

 

Medjunarodni dan rijeka bio je 14.marta. To je datum koji nas podsjeća na bogatstvo prirode koja nas okružuje i povod da se sjetimo naših rijeka i razmislimo o tome kako da se odnosimo prema njima i u kakvom su one stanju danas.Naš gost je Milija Čabarkapa, koordinator projekta.

Prelistavamo štampu sa Darkom Drljevićem,poznatim karikaturistom koji je nedavno osvojio prvu nagradu za karikaturu u Teheranu.

"Stari zanati kao mogućnost zapošljavanja, odnosno, samozapošljavanja Roma u Crnoj Gori", naziv je konferencije koju organizuje Privredna komora Crne Gore, Sekretarijat za rad, mlade i socijalna pitanja Podgorice i NVO "Demokratski romski centar" iz Podgorice. Naši gosti su Ivan Toskić iz pomenutog romskog udruženja.

Protekle dvije nedjelje, Budva i Crna Gora bili su domaćini najvećeg studentsko-naučnog događaja na svijetu. U organizaciji MoMSIC-a  i Preventivno edukativnog centra, održana je 66. martovska Generalna skupština IFMSA. Svoje utiske sa nama podijeliće: Vanja Popović,PR Momsic-a i Anis Šabotić, član organizacionog komiteta.

Udruženje roditelja djece i omladine sa smetnjama u razvoju „Staze“ iz Podgorice u partnerstvu sa Nacionalnom asocijacijom roditelja djece i omladine sa smetnjama u razvoju (NARDOS.CG) od 01.01.2016. godine realizuje projekat „Individualna tranzicija u socijalnoj inkluziji -ITISI“. Projekat se finansira od strane Delegacije EU u Crnoj Gori kroz poziv IPA 2015. godine. Sufinansiranje projekta obezbijeđeno je od strane Vlade Crne Gore kroz konkurs za raspodjelu dijela prihoda od igara na sreću za 2016. godinu. O tome ćemo razgovarati sa Ankom Djurišić iz Udrućenja "Staze".

Članice Asocijacije poslovnih žena Crne Gore su u periodu od 08-12. marta 2017. godine učestvovale na dva najznačajnija kongresa preduzetništva u Hrvatskoj, Kongresu preduzetnica juogistočne Evrope, koji je održan u Zagrebu 8. marta i IV Samitu preduzetnika srednje i jugoistočne Evrope, u periodu od 10-12. marta u Dubrovniku. Naši gosti su: Zvezdana Oluić, Unija poslodavaca Crne Gore i Hasan Ramović, kompanija PUT GROSS.

Promocija knjige “Velikani sporta” autora Zorana S. Milovića biće organizovana u petak, 17.marta, u Multimedijalnoj sali KIC-a “Budo Tomović”, sa početkom u 19 sati. Autor je naš gost.

Ovog petka promovisaćemo pjesmu Neza Haverića kojom je osvojio prvo mjesto na festivalu u Beogradu.

Emisiju uredjuje i vodi: Nemanja Pavićević

Urednica redakcije : Olivera Simunović

e-mail : jutarnji@rtcg.org i nemanja.pavicevic@rtcg.org

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније