Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

14. 11. 2014. 20:35 >> 23:03
1

UPUCAN ISPRED KUĆE

Beko nešto bolje, ali i dalje kritično !

Stanje ranjenog biznismena Milana Beka i dalje je kritično, prenose srbijanski mediji. Ljekari su uspjeli da zaustave krvarenje i Bekovo stanje je nešto bolje, odnosno trenutno je stabilno, saznaje Kurir u Urgentnom centru.

Operacija je završena oko 19.20 sati. Kako prenose mediji, ljekari su izvadili tri metka.Prof.dr Miljko Ristić, iz Kliničkog centra, je rekao da je operacija bila uspješna.

''Pacijent je uspešno operisan. Imao je povrede opasne po život, ali se sada nalazi u stabilnom stanju. Nezahvalno je govoriti o daljim tokovima njegovog zdavstvenog stanja'', kazao je doktor Ristić za Kurir.

Policija sa automatskim oružjem obezbjeđuje operacionu salu. Uviđaj je u toku, a na mjesto nesreće stigao je i načelnik beogradske policije Veselin Milić.

Milić je za RTS rekao da su napad, najvjerovatnije, izvršile dvije osobe. Policija je preuzela sve mjere na identifikaciji, kaže Milić i dodaje da u cilju istrage ne može da iznese više detalja.

"Koliko je beogradska policija upoznata, nije bilo nikakvih prijetnji ni indicija da će doći do ovakvog napada'', rekao je Milić.

Na Bekovoj kući nalaze se sigurnosne kamere čije snimke pregleda policija.

Napadač, koji je nosio crnu duksericu sa kapuljačom i plavu perjanu jaknu, čekao je Beka sakriven u žbunju nedaleko od njegove kuće u beogradskom naselju Senjak. Beko je oko 17.50 sati stigao i dok je izlazio iz “mercedesa S klase” napadač je istrčao i u njega ispalio dva hica, prenosi Blic.

Jedan metak u grudi, a drugi u stomak. Međutim, vozač je biznismena povukao nazad u automobil i počeo da vozi u rikverc. I tako ga spasio. Iznenađeni napadač je ispalio još četiri hica koji su završili u “mercedesu”. Sa napadačem je bio je i saučesnik, odjeven u crno i maskiran, koji je čuvao stražu.

Ispred Urgentnog centra su Bekovi prijatelji, Miodrag Kostić, Čeda Jovanović, Dragan Bjelogrlić, Toplica Spasojević, Zdenko Tomanović i Milorad Vučelić i drugi....

Beko je upucan na Dedinju ispred kuće, oko 17 i 30. Biznismen je ranjen u stomak sa najmanje tri metka, dok je oko šest metaka ispaljeno u automobil u kojem se Beko nalazio! Prema prvim informacijama napadač je sačekao biznismena ispred njegove kuće u Ulici Andre Nikolića 23 na Senjaku.

 

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније