Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

15. 05. 2014. 08:39 >> 08:41

IZDAT

Hrvatska: Crveni meteo alarm

Hrvatsku danas očekuje pogoršanje vremena s padom temperature ispod 10 stepeni Celzijusa. Bura već od jutros stvara probleme na autoputu A1.

Uz obilnu kišu, koja bi mogla da uzrokuje nove poplave na istoku zemlje, probleme će stvarati i olujni vjetar. 'Imamo zapravo dva dosta ozbiljna upozorenja. Jedno je vezano za jaku i obilnu kišu koja će padati. Glavne padavine očekuju se poslijepodne i u noći na petak, ali više manje i cijeli petak će biti kišovit. Najjača kiša pogodiće Slavoniju, istočne krajeve i Liku. Tamo bi moglo biti i ozbiljnijih padavina i poplava. Drugo upozorenje je vezano za jak vjetar, koji će biti čak i jači nego juče', pojašnjava meteorolog Ana Bago.

Upravo zbog orkanske bure autoput A1, između Svetog Roka i Posedarja zatvoren je za sav saobraćaj, a državna cesta D54 Maslenica-Zaton Obrovački otvorena je samo za putnička vozila.

Zbog izlivanja rijeke Mure zatvoren je granični prelaz Sveti Martin za pogranični promet.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније