Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Б.Б. [ N1 ]

05. 09. 2023. 14:27 >> 14:27

NASTAVAK SJUTRA

Prekinuta sjednica Skupštine Srbije, opozicija ometala rad zvižducima

Poslanici Skupštine Srbije završili su rad za danas, nakon što su poslanici opozicije, kao što su ranije i najavili, "blokirali" sjednicu, time što su prišli govornici i zviždali. Predsjednik Skupštine Vladimir Orlić za srijedu je najavio nastavak rasprave o pojedinostima, kao i glasanje za ministra privrede.

Orlić i premijerka Srbije Ana Brnabić uporno su govorili dok je opozicija ometala rad parlamenta, poručujući opoziciji da treba da ih bude stid i sram.

Orlić je optužio poslanike opozicije da ne daju da se liječe djeca, povećaju penzije penzionerima.

Premijerka Srbije Ana Brnabić rekla je obraćajući se opoziciji da su "uspjeli da iskopaju novo dno".
Ona ih je pitala da li je to nenasilje za koje se zalažu.

Predsjednik Narodnog pokreta Srbije Miroslav Aleksić izjavio je da je ulazak članova Vlade Srbije na čelu sa premijerkom Anom Brnabić u Skupštinu Srbije sa obezbjeđenjem jedinstven primjer u svijetu i pokazatelj da se vlast boji i bježi od svog naroda i da su optužbe da su protiv penzionera, majki, liječenja djece "laž i zamjena teza".

"Nećemo izaći iz parlamenta, nećemo bojkovoti, ali nećemo dozvoliti da se rugaju i smiju građanima u lice. Ne možemo pričati o bilo čemu dok su nam djeca mete, dok su nebezbjedna. Oni su ti koji takvom pričom obmanjuju građane", istakao je Aleksić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније