Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Kosovo onlajn ]

12. 08. 2023. 14:11 >> 14:11

BIVŠI PREMIJER KOSOVA

Haradinaj tvrdi da je Kurti prevarant

Predsjednik Alijanse za budućnost Kosova i bivši kosovski premijer Ramuš Haradinaj poručio je Albancima u Sjevernoj Makedoniji da ne bi trebalo da vjeruju „prevarantu Aljbinu Kurtiju”, prenosi Kosovo online.

Haradinaj je tako reagovao na obraćanje Kurtija tokom jučerašnje posejte Tetovu, gdje je rekao da je put Prizren-Tetovo, kao regionalni projekat veoma važan i da doprinosi razvoju i Kosova i Metohije Sjeverne Makedonije.

"Na Kosovu su blokirani svi putevi i projekti. Ne vjerujte Kurtiju", poručio je Haradinaj. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније