Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

21. 02. 2014. 17:27 >> 17:29

BEZ POLITIZACIJE

Dačić: Jedva čekam da uhapse Šarića

Predsjednik Vlade Srbije Ivica Dačić izjavio je da jedva čeka da odbjegli narko-bos Darko Šarić bude uhapšen kako bi bili procesuirani i svi koji su s njim sarađivali.

"Što se mene tiče, ja jedva čekam da svi ti procesi dođu do kraja i da bude uhvaćen Šarić, kako bi svi koji su s njim sarađivali mogli da budu procesuirani, a mislim da bi neki drugi trebalo da se zabrinu, a ne ja", rekao je Dačić novinarima.

Dačić je, kako je prenio RTS, izjavio da lider SNS-a i vicepremijer Aleksandar Vučić nema nikave veze sa pokretanjem slučaja Dačićevog bivšeg saradnika Branka Lazarevića, niti sa tajmingom.

"Taj slučaj treba da bude lišen svih političkih primjesa. On ni na koji način ne utiče negativno na moje odnose sa SNS-om i Aleksandrom Vučićem", rekao je Dačić.

"Ovo želim da kažem kako ne bi dolazilo do nepotrebnih svađa između SNS-a i SPS-a", rekao je Dačić i apelovao na sve političare, njegove kolege u stranci, koalicione partije, pa i na Dragana Markovića da svojim izjavama ne unose političke elemente u cio slučaj.

Dačić je dodao da ne želi da se miješa u rad institucija, koje podržava, i da zbog toga neće dalje da komentariše tu aferu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније