Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

13. 02. 2014. 18:51 >> 18:52
4

GRADSKI AUTOBUS

Vučić najavio "srpski mercedes"

Prvi potpredsjednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će se za manje od mjesec dana na ulicama Srbije pojaviti prvi "srpski mercedes", gradski autobus koji će se proizvoditi u zajedničkoj saradnji njemačke kompanije i srpskog Ikarbusa.

"Čuo sam da su neki rekli da Mercedes nikad neće doći u Srbiju. Boš je već otvorio fabriku u Pećincima, a za manje od mjesec dana prvi srpski mercedes će se pojaviti na našim ulicama", rekao je Vučić.

Vučić je poručio da je izuzetno važno da Srbija postane atraktivna za strane investitore i da je dolazak velikih stranih kompanija važan zbog toga što one obezbjeđuju tržište i garantuju da će imati određeni broj zaposlenih, a istovremeno donose "nou-hau" i za menadžment, i za proces proizvodnje.

"Ali pre svega njihov dolazak je važan da bi se promenila svijest i odnos prema kapitalu, poslu i profitu", istakao je on.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније