Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Beta, objavila B. B. ]

12. 08. 2020. 13:02 >> 13:04

U BIH

Uhapšeno 17 policajaca osumnjičenih za primanje mita

U policijskoj akciji "DAR 1", sprovedenoj na području Kantona Sarajevo, Zeničko-dobojskog kantona i u Istočnom Sarajevu, uhapšeno je 17 policijskih službenika osumnjičenih za korupciju, saopšteno je iz Kantonalnog tužilaštva Sarajevo.

 Sarajevski mediji objavili su da je riječ o najvećem obračunu u policijskim redovima u poslijeratnom periodu BiH.

Radi se uglavnom o saobraćanim policajcima, koji se terete za primanje mita.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo duži vremenski period je radilo na istrazi u ovom slučaju.

Uprava policije Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo akciju je sprovela pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo u saradnji s Upravom policije MUP-a Zeničko-dobojskog kantona, Policijskom upravom Istočno Sarajevo i uz tehničku asistenciju Obavještajno-sigurnosne agencije Bosne i Hercegovine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније