Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

11. 10. 2013. 21:40 >> 21:42
1

OBEĆAO

Vučić: Narednih dana idem na Kosovo

"Ići ću na Kosovo narednih dana i ići ću i na sjever i na jug", rekao je prvi potpredsjednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić odgovarajući na pitanja novinara nakon što mu je dodijeljeno zvanje počasnog građanina Leskovca.

Vučić je rekao da je, kada je reč o Kosovu, prioritetni zadatak konstituisanje Zajednice srpskih opština.

"Zato se i izlazi na izbore - zato što ćemo prvi put imati priznanje cijelog svijeta, uključujući Zapad - formalno i suštinsko priznanje Zajednice srpskih opština", rekao je Vučić.

Prema njegovim riječima, to je ono zbog čega Vlada Srbije i poziva Srbe da izađu na lokalne izbore zakazane za 3. novembar.

Na pitanje novinara da li će Zajednica srpskih opština sarađivati sa vlastima u Prištini, Vučić je odgovorio da Beograd već razgovara sa Prištinom, kao i da problem nije da se razgovara.

Upitan da prokomentariše mogućnost da osim liste "Srpska" još neka lista uđe u ZSO, kao i da su "iz Beograda dirigovane svađe među srpskim listama", Vučić je rekao: "Mi ništa nismo dirigovali."

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније