Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: Mina, Objavila: M.M.Lj. ]

12. 01. 2020. 15:15 >> 15:14
3

KOSOVO

Haradinaj podnio ostavku na mjesto šefa stranke

Ramuš Haradinaj je prije nekoliko mjeseci podnio ostavku na mjesto predsjednika kosovske vlade, a sada i na funkciju predsjednika Alijanse za budućnost Kosova.

Haradinaj će do izbora novog rukovodstva Alijanse obavljati funkciju vršioca dužnosti predsjednika stranke.

On je rekao da je podnio ostavku na mjesto šefa stranke i da je to učinio na poslednjoj skupštini koju su držali, prenosi Tanjug 

“Obavljaću dužnost samo do izbora (u stranci)”, kazao je Haradinaj.

On je naveo, da su postavili nove izborne kriterijume u stranci na svim nivoima, koje se, između ostalog, odnose i na organizovanje pet zasebnih ogranaka u Prištini.

“Na izborima imam 100 protivkandidata. Ukoliko bi svako glasao za sebe, trebalo bi da idemo u drugi, a možda i u treći krug. Napravili smo vrlo hrabre poteze za ove izbore”, kazao je Haradinaj.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније