Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Objavio: I. P. ]

07. 03. 2019. 08:42 >> 08:08

HODŽAJ UPOZORIO

Takse Srbiji ugrožavaju odnose s Amerikom

Zamjenik kosovskog premijera i potpredsjednik Demokratske partije Kosova (DPK) Enver Hodžaj, rekao je da taksa na robu iz Srbije šteti odnosima između Kosova i Amerike i da taksa udaljava Kosovo od SAD.

 

"Za sada taksa udaljava Kosovo od Amerike. Govorim o aktuelnom trenutku, znači tri mjeseca nakon što je donijeta odluka o taksi. Taksa je bila uvedena da kazni Srbiju, ali sada ona košta Kosovo u odnosima sa Amerikon", rekao je Hodžaj u emisiji "Presing" Televizije T7.

On tvrdi da je taksa postigla svoj efekat i da njeno uvođenje nije bila greška, prenio je RTK2.

"Kad predsjednik Tramp šalje pismo i bavi se ovim pitanjem, a mi ne preduzimamo ništa, onda nanosimo štetu našim odnosima sa Amerikom. Ne smijemo dozvoliti da se naša spoljna politika i dijalog o priznavanju svedu na ovu taksu", zaključio je Hodžaj.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније