Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

17. 08. 2013. 08:52 >> 10:22
35

ALI GRČKO...

Srbija dobila izlaz na more

Grad Jagodina će od grčkih gradova Hrisopuli i Katerini dobiti na poklon najmanje pet hektara obale na Egejskom moru, rečeno je u petak uveče na sastanku u turističkom mjestu Paralija, na kome su Dragan Marković Palma, predsjednik Skupštine grada Jagodina i gradonačelnici Hrisopulija Savas Mihalidis i Katerini Savas Hionidisa saopštili detalje razgovora.

 

 

"Vidite li ovo, ovde je Keramoti, preko puta je ostvro Tasos i to je srpska zemlja. Tu smo poboli zastavu Srbije u pijesak. Drago mi je što je Hrisopuli ekonomski napredan grad", rekao je Marković.

"Nijesmo zaboravili našu obavezu da dio obale poklonimo Jagodini. Cilj je da dovodemo Srbe na našu obalu i da oni budu naši domaćini, a ne naši gosti. Donijeli smo projekat za hotel od 300 osoba uz pun sportski sadržaju u vidu terena za fudbal, tenis, košarku i ostale sportove, kao i uređeni zeleni pojas oko tog objekta. Sve se to nalazi na obali mora, preko puta ostrva Tasos!", rekao je gradonačelnik Hrisopulija Savas Mihalidis.

Gradonačelnik Katerini Savas Hionidis je ponovio da će i taj grad prihvatiti poziv za bratimljenje sa Jagodinom i da će na poklon dati više od pola hektara obale Egejskog mora na potezu Paralija-Olimpik Bič.

 

Пратите нас на

Коментари35

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније