Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Objavio: F.R. [ Blic ]

14. 12. 2018. 19:23 >> 18:56
5

STEFANOVIĆ PORUČIO

"Žandarmerija spremna na sve zadatke"

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović obišao je danas pripadnike Žandarmerije u bazi u Lipovici i kazao da je ta jedinica spremna da izvrši sve zadatke kako bi zaštitili bezbjednost građana i suprotstavili se svakom ugrožavanju te zemlje.

Stefanović je kazao da odluka Prištine o transformaciji Kosovskih bezbjednosnih snaga u  Vojsku Kosova predstavlja prijetnju regionalnom miru i stabilnosti, kao i grubo kršenje međunarodnog prava, prije svega Rezolucije 1244 Savjeta bezbjednosti Ujedinjenih nacija, navodi se u saopštenju MUP-a Srbije.

Podsjetimo, i ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin je danas kazao da je vojska te zemlje spremna da izvrši svako naređenje predsjednika Aleksandra Vučića.

"Kakvo će naređenje biti donijeto o tome će odlučiti vrhovni komandant", istakao je Vulin. 

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније