Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Beta; Objavila: J.B.Č ]

06. 05. 2017. 12:56 >> 12:33

U MAKEDONIJI

Ubijen gradonačelnik mjesta Bogovinje

Gradonačelnika Opštine Bogovinje u sjeverozapadnoj Makedoniji Hazbija Idrizija ubio je danas bivši radnik te opštine, javili su lokalni mediji.

Televizija Alsat M je objavila da je Idrizi ubijen nakon rasprave sa bivšim zaposlenim u opštini, koja je eskalirala u sukob vatrenim oružjem.

Prema kablovskoj Televiziji 21, gradonačelnika Opštine Bogovinje ubio je Abaz Ćani (1964) iz tog mjesta u blizini Tetova, koji je nakon što je pucao u Idrizija pokušao da se ubije. Ćani je pucao sebi u desnu sljepoočnicu, nakon čega je prebačen u bolnicu u Skoplju.

Idrizi je donešen u 10.45 bolnicu u Tetovu sa povredama iz vatrenog oružja, gdje je kasnije podlegao povredama. Policija je potvrdila da ispituje razloge ubistva gradonačelnika Bogovine Hazbija Idrizija.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније