Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: Tanjug; Objavio: I. P. ]

25. 10. 2016. 09:55 >> 09:34
5

EU INTEGRACIJE

Milanović bi da savjetuje CG, Albaniju...

Bivši premijer Hrvatske i nekadašnji šef SDP-a, Zoran Milanović, nudi konsultantske usluge u procesu evropskih integracija Prištini i Tirani.

"Gazeta ekspres" precizira kako Milanović trenutno nudi konsultantske usluge različitim zemljama u regiji jugositočne Evrope. Albanski i hrvatski mediji navode da je Milanović zainteresovan za konsultatnsku poziciju u Albaniji, Crnoj Gori, BiH i Kosovu.

"Gazeta" piše da je Milanović prije četiri dana bio u Prištini, zajedno sa Antom Kotromanovićem, nekadašnjim ministrom odbrane Hrvatske, gdje je viđen u društvu Agima Čekua, bivšeg člana OVK i nekadašnjeg premijera Kosova. 

Nekadašnji ministar iz SDP-a Branko Grčić nedavno je potvrdio kako postoji mogućnost da Milanović postane savjetnik albanske vlade.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније