Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

18. 04. 2013. 17:26 >> 17:28
8

PUNI DOPRINOS

Pozitivna pozvala članove i simpatizere na protest

Pozitivna Crna Gora pozvala je danas svoje članove i simpatizere da se priključe građanskom protestu najavljenom za subotu i time, kako su naveli, daju puni doprinos razvoju demokratije.

Generalni sekretar Pozitivne, Mladen Bojanić kazao je da da su predstavnici opozicije danas održali sastanak u vezi sa koordinacijom i planiranjem skupa, i da pripreme idu po planu.

„Smatramo da građanski protest ne treba opteretiti politikom u mjeri više nego je to neophodno, pa smo iznijeli svoj stav da na skupu, pored Miodraga Lekića, treba da govore samo vanstranačke ličnosti“, kazao je Bojanić agenciji Mina.

Funkcioneri Pozitivne neće govoriti na skupu, jer se, kako je pojasnio Bojanić, radi o građanskom, a ne stranačkom okupljanju.

„Podržavamo skup, pozivamo svoje članove i simpatizere da mu se priključe i time daju pun doprinos razvoju demokratije, iako funkiconeri Pozitivne neće govoriti na njemu”, kazao je Bojanić.

On smatra da u fokusu predstojećih protesta treba da budu građani čija je izborna volja osporena, a ne političari.

„Ovo okupljanje treba da oblikuju i odrede građani Crne Gore, čija je izborna volja grubo narušena na predsjedničkim izborima. Oni na to imaju puno pravo”, naglasio je Bojanić.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније