Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

02. 11. 2014. 15:22 >> 15:20

LALOŠEVIĆ PORUČIO

Kongres će potvrditi jedinstvo SNP-a

Kongres će pokazati i potvrditi snagu, jedinstvo, istrajnost, organizaciju, perspektivu Socijalističke narodne partije, a sve u cilju borbe za Crnu Goru - zemlju jednakih šansi za sve, državu socijalne pravde, zemlju koja zaslužuje da bude stabilna, odgovorna i prosperitetna, tvrdi potpredsjednik SNP-a Vasilije Lalošević.

„Nema takve Crne Gore bez jakog i stabilnog SNP-a. Loša društvena događanja u našoj zemlji i more političkih grešaka, promašaja i poraza pojedinih političkih konkurenata, pokušavaju se sakriti u drugi plan, i od strane nekih "dušebrižnika" uporno se traže slabe tačke u SNP-u2, navodi se u Laloševićevom saopštenju.

Kako kaže, SNP ovih dana sprovodi Statutom partije predviđene unutarpartijske aktivnosti kako bi, 23. novembra u Beranama održala svoj 7. Kongres.

Umjesto da se svi akteri društveno-ekonomske zbilje usmjere ka rješavanju gorućih  problema društva, konstatuje Lalošević, neki činioci bi htjeli da oslabe SNP Crne Gore.

„Kao da nas malo zadataka čeka na putu jačanja demokratske države u kojoj će vladavina  prava biti osnovni postulat. Kao da nemamo, ali baš svi, prostora da svim građanima Crne Gore pružimo jednake mogućnosti za  napredak porodice i kvalitetnije uslove življenja. Neće im uspjeti naum, i to se vidi nakon prvih održanih sastanaka unutar Partije širom Crne Gore, na kojima članovi SNP CG pokazuju ozbiljnost i odlučnost da istraju na programskim načelima Partije“, tvrdi potpredsjednik SNP-a i obećava da će se ta partija, uprkos tim atacima, zalagati za tolerantni dijalog i njegovu primjenu na političkoj sceni, kako bi se iznašla optimalna rješenja u sporovima među političkim partijama i društvenim grupama, u interesu stabilnosti naše zemlje.

„Sedmi Kongres SNP će to potvrditi, a hercegnovski izbori u decembru osnažiti, jer se SNP  bori za onu Crnu Goru u kojoj su u centru zbivanja  običan čovjek i porodica kao temelji društva“, zaključio je Lalošević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније