Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

21. 03. 2013. 15:34 >> 15:23
3

REAGOVANJE

DPS: ,,Nezavisni'' obmanuli njemačku javnost

U Demokratskoj partiji socijalista tvrde da su predstavnici listova ,,Vijesti'', ,,Dan'' i ,,Monitor'' stavovima saopštenim u Minhenu, obmanuli njemačku javnost.

 

Direktori “Vijesti”, “Dana” i “Monitora” Željko Ivanović, Mladen Milutinović i Milka Tadić-Mijović govorili su, juče na tribini u Minhenu, o stanju u Crnoj Gori.

,,Dan“ i ,,Vijesti“ korisnici su Vladinog Programa stručnog osposobljavanja lica sa stečenim visokim obrazovanjem, što znači da se od 10 miliona eura koje je Vlada opredijelila za taj projekat, jedan dio sredstava izdvaja za visokoškolce u njihovim medijima. Dakle, slagali su njemačku javnost. Ne bi valjda takvi "borci za demokratiju“ dozvolili da DPS "svoje kadrove“ zaposli kod njih, te da time učestvuju u "zapošljavanju po političkoj liniji“?!“, navodi se u reagovanju DPS-a.

U toj partiji tvrde da su "Vijesti" i "Dan" iznijeli netačne podatke da je 5.000 osoba posao dobilo pred prethodne izbore. Podsjećaju da su parlamentarni izbori održani su 14. oktobra 2012., a prvi radni dan za skoro 5.000 visokoškolaca bio je 15. januar 2013. godine. 

"To su "nezavisni“ morali znati, jer Vlada Crne Gore od 15. januara izdvaja novac za svakog visokoškolca koji radi u njihovim medijima“, kažu u DPS-u. 

Na taj način, smatraju u DPS-u, ti mediji su omalovažili i uvrijedili 5.000 mladih ljudi.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније