Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

09. 08. 2014. 11:28 >> 11:28
6

STANIĆ POZITIVNOJ

Sukob riješite mimo SDP-a

Šef medijskog pula SDP-a, Mirko Stanić, poručio je svojim partnerima iz koalicije Evropsko lice Podgorice, da nije dobro kad je nekome u političkom životu Crne Gore glavna osobina razbijanje i sabotiranje sopstvene partije.

 


On je pozvao kolege iz Pozitivne da svoje unutrašnje sukobe rješavaju mimo SDP-a.

„Za Miloša Konatara poslije Pokreta za promjene i Demokratskog centra red je došao i na njegovu sadašnju (sigurni smo ne i posljednju) partiju - Pozitivnu Crnu Goru. Sa tim političkim nasljeđem i činjenicom da je veći dio kampanje za lokalne izbore u Podgorici proveo na obalama Egejskog mora, gubi pravo da barem SDP-u spočitava bilo što i u predizbornom i postizbornom periodu, pogotovo ne u 'informerskom' stilu“, kazao je Stanić.

SDP je, kako je rekao, posvećen izgradnji trećeg političkog puta „u kojem je interes građana i razvoj Crne Gore i svih njenih opština glavni prioritet“.

„Zbog toga smo i predložili koncept manjinske uprave na čelu sa nosiocem liste Evropsko lice Podgorice Draganom Bogojevićem pokazujući za Crnu Goru značajan demokratski iskorak, afirmisan i kroz jednoglasnu podršku Predsjedništva SDP toj ideji. Realizaciju tog koncepta su urušili upravo oni koji su dan prije finalizovanja dogovora pokrenuli puč u svojoj partiji za koji se i iz ove kratke vremenske distance vidi da najviše ide na ruku upravo onima protiv kojih se navodno bore“, zaključio je Stanić.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније