Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

06. 08. 2014. 13:03 >> 13:04
1

BIJELO POLJE

SNP: Ne plašimo se novih izbora

Iz bjelopoljskog Opštinskog odbora Socijalsitičke narodne partije poručili su da nema vremena za uzaludna čekanja i političko trošenje vremena i da ne smiju biti taoci pregovora u drugim opštinama i iščekivanja njihovog konačnog raspleta i da ukoliko neko smatra da su novi izbori rješenje, ne plaše se eventualne nove provjere volje birača.

"Podsjećamo javnost da smo birani od strane građana da predstavljamo njih i njihove interese u lokalnom parlamentu, te da u tom pravcu nećemo i ne smijemo da budemo taoci pregovora u drugim opštinama i iščekivanja njihovog konačnog raspleta", saopoštio je Predsjednik OO SNP Bijelo Polje, Radosav Nišavić.

On smatra da je dosadašnja DPS-SDP koalicija odlično funkcionisala na osnovu blokovskih i raznih drugih vještački stvaranih podjela, kako u Bijelom Polju, tako i čitavoj Crnoj Gori.

"Teška ekonomska situacija, osiromašeni sjever nemaju vremena na uzaludna čekanja i nepotrebno političko trošenje vremena. Pozivamo one , na kojima je najveći stepen odgovornosti, da što prije omoguće normalno funkcionisanje lokalne uprave, te da u tom pravcu biramo najbolja moguća kadrovska rješenja u interesu skorijeg i ubrzanijeg razvoja Bijelog Polja", upozorava Nišavić, koji vjeruje da oni, koji su do sada vodili ovaj grad, nijesu spremni da se izdignu iznad uskih partijskih interesa.

Predsjednik OO SNP Bijelo Polje ističe da su u trenutnoj situaciji na gubitku su svi, osim pojedinaca, koji, kako kaže, još uvijek žive na referendumskim podjelama.

"Za razliku od drugih opozicionih subjekata, OO SNP Bijelo Polje ne želi i neće da ćuti. Svi izgleda zaboravljaju da je u Crnoj Gori najteže biti građanin sjevera, a da je na istom sjeveru najteže biti opozicini birač, odnosno časno i istinito, demokratski se boriti za bolji i kvalitetniji život", poručuje Nišavić.

Takođe, poručio je da se SNP ne plaši novih izbora kako na lokalnom, tako i na državnom nivou.

"OO SNP Bijelo Polje je i na ovim izborima pokazao rast i snagu. Građani su kroz naša programska rješenja i kadrovsku politiku očigledno prepoznali političku snagu spremnu da preuzme teret odgovornosti za rješavanje nagomilanih, prije svega ekonomskih problema. Naša snaga su naš program, ponuda i sve ono što godinama s ponosom predstavljamo na političkoj sceni Bijelog Polja i naše države", zaključuje Nišavić.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније