Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.M. [ Porta ]

30. 04. 2024. 15:06 >> 15:06
Čitaj mi:

Predsjednik Skupštine

Mandić položio vijenac na spomenik u Murinu

Predsjednik Skupštine Andrija Mandić položio je danas vijenac na spomenik žrtvama NATO bombardovanja Murina, saopštili su iz parlamenta.

Kako su naveli, Mandić je na taj način odao poštovanje nevinim žrtvama koje su, na današnji dan prije 25 godina, izgubile živote prilikom NATO bombardovanja Murina.

„Mandić je vijenac posvetio „Nevinim žrtvama NATO bombardovanja Murina 1999“, ističući da se danas poklanja sjenima šestoro mučenika - Olivere, Julije, Milke, Manojla, Miroslava i Vukića“, kaže se u saopštenju.

Mandić je poručio da ih Crna Gora nikada neće zaboraviti.

„Gotovo svake godine sam dolazio u Murino na ovaj datum, ali ove godine prvi put dolazim u ime Skupštine, odnosno države Crne Gore, da iskažem poštovanje i poklonim se njihovoj nevinoj žrtvi“, istakao je Mandić.

On je, kako su naveli iz Skupštine, nakon polaganja vijenca prisustvovao Duhovnoj akademiji u organizaciji Eparhije budimljansko-nikšićke, Srpskog nacionalnog savjeta i Mjesne zajednice Murino.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније