Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.J.

18. 03. 2024. 18:18 >> 18:19

GP URA

"Kukavički napad na novinarku, Milović Spajićev čovjek za prljave poslove"

Građanski pokret URA najoštrije osuđuje kukavički napad ministra pravde Andreja Milovića na novinarku portala Libertas Radmilu Grbić", istakli su iz URE komentarišući situaciju koja se dogodila u holu Skupštine Crne Gore 9. februara kada je Milović oteo telefon iz ruku novinarke prilikom obavljanja radnih zadataka.

Iz URE konstatuju da, uz to što je jedna od najnetransparetnijih od sticanja nezavisnosti, Vladu i premijera Spajića karakteriše loš i neprofesionalan odnos prema medijima, što se pokazalo u više slučajeva u prethodnom periodu.

Dodaju da je svima jasno da "Spajić ne želi da Milović ode sa funkcije ministra pravde" jer mu odlično služi kao operativac za "prljave" poslove i jedna od od njemu najbliskijih osoba.

"Začuđujuće je što ovakve nedjela prolaze neopaženo pored velikog dijela predstavnika medija, NVO sektora, diplomatskog kora, ali i predstavnika parlamentarne većine i premijera Spajića koji svojim ćutanjem afirmišu ovakvo ponašanje najviših državnih funkcionera", zaključili su iz Građanskog pokreta URA.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније