Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.B. [ Portal RTCG ]

13. 03. 2024. 15:02 >> 15:39
Čitaj mi:

SASTANAK

Popović sa ambasadorom Nizozemske: Nadamo se ulasku Crne Gore u EU

Potpredsjednica Skupštine Crne Gore Zdenka Popović sastala se danas sa ambasadorom Kraljevine Nizozemske Nj.E. Jostom Reintjesom, istakavši nadu za unapređenje prijateljskih i savezničkih odnosa Crne Gore i Kraljevine Nizozemske.

Kako je saopšteno iz Skupštine, Popović je istakla nastavka nizozemske podrške u procesu pristupanja Evropskoj uniji, posebno u oblastima koje su ključne za dalji progres i predvodničku ulogu Crne Gore.

Govoreći o važnosti nastavka potpune usaglašenosti vanjske politike sa vanjskom i bezbjednosnom politikom Evropske unije, sagovornici su konstatovali da dvije države, kao partneri u Sjevernoatlantskoj alijansi, sarađuju i u okvirima od značaja za globalnu bezbjednost.  

Reintjes pohvalio je rezultate Crne Gore na evropskom putu.

"Nadam se da će Crna Gora biti sljedeća članica Evropske unije", zaključio je ambasador. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније