Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

M.V.

01. 03. 2024. 13:51 >> 13:54
2

DOBRIČANIN ZA PORTAL

"Ako se većina ne konsoliduje treba ići na izbore"

Ako ne dođe do stabilizacije parlamentarne većine onda su rješenje prevremeni izbori, jer su oni izraz ultimativne demokratije, kazao je Portalu RTCG poslanik Ujedinjene Crne Gore Vladimir Dobričanin.

Dobričanin je to kazao odgovarajući na pitanje da li smatra da su prijevremeni izbori najbolje rješenje za aktuelnu političku situaciju, te da li je bolje rješenje rekonstrukcija vlade.

Prema njegovim riječima, trenutna turbulentna politička situacija ishod je neodlučne i nezrelo vođene politike od samog starta formiranja 44. Vlade Crne Gore.

"Vidjećemo u šta će se ovo izroditi i da li će najavljena rekonstrukcija stvarno biti ljekovita i dovesti do političke stabilnosti. Nažalost, sadašnja kampanja o stabilnosti Vlade i parlamentarne većine je samo nastavak identičnog načina obmanjivanja javnosti kako su to prethodnici činili. Mislim da je dijalog osnov za stabilizaciju stanja koje prijeti i dalje eskalira, jer imamo najave o raznoraznim inicijativama o smjenama i genocidima koje će još više destabilizovati političku scenu", kazao nam je Dobričanin. 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније