Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.B.

01. 03. 2024. 13:38 >> 13:46
Čitaj mi:

ŠEF KLUBA ODBORNIKA SDP-A

Perović: Budva raskopana uoči sezone, novi izbori jedino rješenje

Budva u susret sezoni nema vremena za gubljenje, a kriza vlasti u ovoj opštini negativno utiče na sve aspekte života, poručuje Jovo Perović, šef Kluba odbornika Socijaldemokratske partije (SDP).

"Budva je danas raskopana, turizam u drugom planu, brojne odluke na čekanju, a opštinska uprava čeka potpis iz Spuža za plate. Teško bi nekome sa strane objasnili da se radi o najbogatijoj i najperspekivnijoj crnogorskoj opštini. Zbog toga je umjesto nadgornjavanja ostataka DF ko je “autetičniji” zastupnik naopake politike, potrebno vratiti mandate građanima. Jer upravo građani, njihovi svakodnevni problemi i brojni izazovi sa kojima se suočavaju moraju biti u središtu interesovanja za sve koji misle dobro ovom gradu. Oni ne znaju da su svi sekretari u vd statusu, da Skupština ne donosi odluke, da NVO sektor ne dobija novac, da naši sportski klubovi kubure sa isplatama", kazao je Perović. 

On poručuje da je pod hitno potrebno organizovati nove lokalne izbore, kako bi Budva dobila vlast kakvu građani zaslužuju.

"Naši vrijedni privrednici bi dobili snažnog partnera, vunerabilne grupe podršku, a zaposleni u javnom sektoru sigurnost koja je neophodna. Sve osim toga bi bilo samo puko gubljenje vremena – a Budva u susret sezoni nema vremena za gubljenje", zaključio je Perović. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније