Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

07. 05. 2024. 06:30 >> 06:30
Čitaj mi:

PROGNOZA

Promjenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima, a najviša temperatura vazduha iznosiće 26 stepeni. Jutarnja temperatura vazduha od četiri do 15, a najviša dnevna od 15 do 26 stepeni.

CRNA GORA - Sjever
Na sjeveru Crne Gore, ujutru moguća kratkotrajna magla, tokom dana promjenljivo oblačno uz sunčane periode, a u popodnevnim satima u planinama lokalno je moguća kratkotrajna kiša. Vjetar umjeren, ponegdje i pojačan, južni i jugozapadni. Temperatura do 23 stepena.

CRNA GORA - Jug
Na jugu dosta sunčanih perioda ali dosta visoke oblačnosti i tokom dana prijatno toplo vrijeme. Vjetar umjeren južni i jugoistočni. Temperatura do 26 stepeni.

MORE: malo do umjereno talasasto. Vjetar umjeren do pojačan južni i jugoistočni. Temperatura mora 18 stepeni.

CRNA GORA - tri dana - Sjever
Narednih dana na sjeveru, u srijedu promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, i velikim izgledima za kišu ili pljusak sa grmljavinom u drugom dijelu dana i tokom noći, a povremene i jače padavine će se nastaviti i tokom četvrtka. U četvrtak svježije uz umjeren do pojačan sjeverni vjetar.

CRNA GORA - tri dana - Jug
Na jugu, narednih dana u srijedu uglavnom suvo, uz promjenljivu oblačnost i malo toplije, doke se u četvrtak očekuje povremena kiša uz manji pad temperature i povremeno umjeren sjeverni vjetar.

Evropa:
I dalje se nastavlja promjenljivo vrijeme sa kišom u većini zapadnih predjela, a zona padavina se širi prema centralnim oblastima i spušta prema Apeninskom i Balkanskom poluostrvu. Na sjeveru i sjeveroistoku kontinenta je dubok ciklon koji zahvata Baltičke zemlje, zapadne i centralne predjele Rusije, sa dosta hladnim vazduhom, i donosi prave zimske prilike, sa snijegom i kišom, praćene jakim zapadnim i sjevernim vjetrovima. Na jugu, jugoistoku i većem dijelu jugozapdnih predjela dominira pretežno sunčano i toplo vrijeme. Najviša dnevna temperatura u glavnim gradovima od 2 stepena u Moskvi do 29 u Atini.

Balkan:
Na Balkanu, kišna zona sa sjeverozapada i zapada se postepeno širi prema centralnim predjelima, dok se u južnim i jugoistočnim zadržava pretežno sunčano ili malo do umjereno oblačno i toplo vrijeme. Na krajnjem sjeverozadu će temperatura biti osjetno niža, dok se na području Grčke očekuje i do 30 stepeni.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније