Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Mina [ R.B. ]

02. 02. 2024. 13:55 >> 13:55

ASK

Dani otvorenih vrata za javne funkcionere naredna dva mjeseca

Agencija za sprečavanje korupcije (ASK) će, tokom februara i marta, organizovati dane otvorenih vrata za javne funkcionere koji će od službenika ASK moći da dobiju sve relevantne informacije i instrukcije za popunjavanje izvještaja o prihodima i imovini.

Iz ASK su rekli da će dani otvorenih vrata biti održavani tri puta sedmično, ponedjeljkom, srijedom i petkom, od osam do 14 sati.

„ASK poziva javne funkcionere da, ukoliko imaju bilo kakvih nedoumica u pogledu ispunjenja svojih zakonskih obaveza, posjete Agenciju“, kaže se u saopštenju.

Iz Agencije su rekli da se na dane otvorenih vrata javni službenici mogu prijaviti svakim radnim danom na brojeve telefona Odsjeka za provjeru podataka iz izvještaja o prihodima i imovini 020/407-727 i 020/407-728, kao i na email adresu načelnice Odsjeka jasmina.maras@antokorupcija.me.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније