Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.V. ]

28. 01. 2024. 15:27 >> 15:29
1

DNP

Maja Vukićević na Molitvenom doručku

Potpredsjednica Demokratske narodne partije, poslanica u Skupštini Crne Gore, i potpredsjednica Parlamentarne Skupštine Savjeta Evrope u drugom mandatu, Maja Vukićević, na poziv članova Američkog kongresa, prisustvovaće Molitvenom doručku, koji se tradicionalno, svake godine održava u Vašingtonu. a ovoga puta biće održan 31. januara i 1. februara na Kapitol Hilu. Ovoga puta biće održan 31. januara i 1. februara na Kapitol Hilu.

"Na Molitvenom doručku svečani govor će održati aktuelni predsjednik SAD, Džozef Bajden, i jedan gost iznenađenja, koji će biti najavljen na ovom visokom međunarodnom skupu. Odlazak Maje Vukićević u Vašington na Molitveni doručak, na kojem će prisustvovati lideri, političari i druge ugledne ličnosti iz više od sto četrdeset zemalja svijeta, svakako predstavlja i značajan primjer uvažavanja koalicije ZBCG i crnogorskog parlamenta na planu evroatlantskih integracija i dalje afirmacije Crne Gore u međunarodnim okvirima.  Na marginama skupa Vukićević će imati razgovore sa brojnim uglednim ličnostima iz sfere politike, kao i sa predstavnicima naše dijaspore u SAD, koje će bliže upoznati sa novim, aktuelnim političkim zbivanjima u Crnoj Gori", navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније