Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.B. [ Portal RTCG ]

29. 12. 2023. 18:39 >> 19:12

RADOVANIĆ

"Janović pronađen izgubljen u vremenu i prostoru, i on je glasao za budžet"

Poslanik Pokreta Evropa sad Tonći Janović optužio je danas Građanski pokret URA da želi da obesmisli Budžet i odloži njegovo izglasavanje, pa mu poručujemo da nas je dodatno oraspoložio u susret praznicima, poručio je generalni sekretar URA Mileta Radovanić.

"Koristim ovu priliku, da obavijestim poslanika Janovića da je Budžet za 2024. godinu izglasan još juče i da je upravo i on glasao za njega. Predstavnici Pokreta Evropa sad znaju svakodnevno da nas pozitivno iznenađuju svojim postupcima, ali nas je Tonći Janović, čini se, izgubljen u vremenu i prostoru, definitivno danas oduševio i dodatno oraspoložio u susret novogodišnjim praznicima, te mu se na tome iskreno i od sveg srca zahvaljujemo", poručio je Radovanić.

On je na kraju zaključio, da i posle juče izglasanog Budžeta program Evropa sad 2 ostaje "mitsko biće".

"Poneko još i priča da postoji, ali jedno je sigurno, da ga niko nije vidio", zaključio je Radovanić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније