Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.B.

14. 12. 2023. 16:37 >> 16:47
2
Čitaj mi:

ODLUKA

Vlada produžila sankcije Rusiji

Vlada Crne Gore produžila je sankcije Rusiji na današnjoj sjednici.

Kako piše u saopštenju Vlade, donijeta je odluka o izmjenama Odluke o uvođenju međunarodnih restriktivnih mjera utvrđenim odlukama Savjeta Evropske unije, s obzirom na djelovanaj Rusije, a kojima se, kako se navodi, "destibilizuje situacija u Ukrajini".   

Sjednicom je predsjedavao Aleksa Bečić, potpredsjednik Vlade za bezbjednost, unutrašnju politiku, evropske i vanjske poslove.

"Riječ je o ažuriranju međunarodnih restriktivnih mjera, u okviru kontinuiranog usaglašavanja sa zajedničkom vanjskom i bezbjednosnom politikom Evropske unije", dodaje se u saopštenju Vlade. 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније