Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

М.М.Љ.

26. 10. 2023. 12:05 >> 12:05

IZBORNA KONVENCIJA

Novi predsjednik i članovi OO SNP Berane: Bogavca zamijenio Ivan Radević

Socijalistička narodna partija izabrala je novi Opštinski odbor u Beranama koji broji 125 članova, a na čijem čelu će biti Ivan Radević.

U Beranama je sinoć održana Izborna konferencija OO SNP Berane.

Konferenciji su prisustvovali rukovodstvo i funkcioneri SNP, predstavnici političkih partija i opštinskih odbora SNP.

Predsjednik SNP, Vladimir Jokovic istakao je da, bez jakog OO SNP Berane, nema ni jake SNP, bez jake SNP, nema ni snažne Crne Gore.

„Takođe, prethodnom predsjedniku opštinskog odbora, Tihomiru Tihu Bogavcu, zahvalio se na radu i zalaganju koje je pokazao, i kao predsjednik Opštinskog odbora, i kao predsjednik Opštine Berane“, navodi se u saopštenju.


Prethodni predsjednik OO, Tihomir Bogavac, zahvalio se na podršci tokom izbornih procesa i istakao da svi ti rezultati ne bi bili mogući da nijesu naslijedili stabilan i jak Opštinski odbor, na čijem čelu je bio Dragoslav Šćekić, koji je najzaslužniji za smjenu prethodne vlasti 2014.godine.

Novom predsjedniku poželio je puno uspjeha u radu i jos bolje rezultate.

Novoizabrani predsjednik OO SNP Berane, Ivan Radević zahvalio se na povjerenju stranke.

"Biti član jedne ovakve organizacije čestitih, nepodmitljivih i hrabrih ljudi samo po sebi je za ponos, dobiti vaše povjerenje i podršku to je čast i privilegija i na tome vam dugujem zahvalnost. Istovremeno, zahvalan sam i svojim prethodnicima koji su svoju obavezu vršili, uz veliku žrtvu i odricanje, predano i časno, uvijek na korist naših sugrađana i za dobrobit našeg grada”, kazao je on.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније