Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Б.Б.

28. 07. 2023. 14:22 >> 14:22
2

DPS PLjEVLjA

Abazović otvorio nedovršen putu ka Metaljci

U Opštinskom odboru DPS-a tvrde da je danas u Pljevljima otvorena nezavršena prva faza puta prema Metaljci, te da je samo, kako su kazali, našminkan radi dolaska premijera u tehničkom mandatu Dritana Abazovića.

"Protok vremena je najbolja mjera nečijeg rada ili nerada. Ne prođe ni tri godine, a oni koji su navodno došli kao 'oslobodioci' svakim danom pokazuju, ko su, čiji su i koliko znaju. Tako i u našim Pljevljima danas 'otvaraju' nedovršenu prvu fazu puta prema Metaljci. Bez imalo stida bacajući rukavicu u lice svim građanima Pljevalja, kao da ne znamo kada i kako je taj put rađen, a kada je samo našminkan radi dolaska 'tehničkog' Dritana da sa drugovima iz pljevaljske lokalne uprave i Rudnika uglja da otvore nedovršen put", navodi se u saopštenju.

Podsjećaju da ovaj putni pravac, kao i druga dva, prema Ranču i Bijelom Polju su u najvećoj mjeri izgrađeni za vrijeme mandata DPS u tom gradu.

"Napominjemo da je još 2020. godine paralelno sa ovim započela realizacija planova za rekonstrukciju puta prema Đurđevića Tari, Gradcu, kao i drugoj fazi puta do granice na Metaljci. Ali od tada do danas osim manjih radova ništa nije urađeno. Nema sumnje da se uvijek moglo više, pa i za našeg mandata, ali i ovo pokazuje da lokalna vlast ne zna ni da održava ono što smo mi izgradili, a ne da nešto novo urade", navode u DPS Pljevlja.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније