Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

02. 03. 2014. 10:54 >> 10:55
1

BERANE

SNP - DF: Siti se naslušali obećanja

Koalicija Socijalističke narodne partije i Demokratskog fronta, “Zdravo Berane“ više je nego sigurna u izbornu pobjedu. O tome, kažu u današnjem saopštenju, svjedoče svakodnevni kontakti sa sugrađanima i Izborni program iza koga stoje ozbiljni i odgovorni ljudi koji će, uvjereni su, od 10. marta upravljati Beranama.

„A Beranci su se posljednjih mjesec dana siti naslušali mnogobrojnih obećanja…ređali su se, naravno poslije pune četiri godine razni ministri i rješavali  zdravstvene, kulturne, sportske, poljoprivredne i svake druge probleme, rješavali, kao i dosada, samo na riječima. Beranci odlično znaju da su to oni isti ministri koji od prethodnog izbornog ciklusa nijesu znali niti su htjeli da čuju za beranske nevolje, loš život, uništenu privredu, zagađenu vodu, srušenu halu i tako dalje i tome slično….“, navodi se u saopštenju koalicije.

SNP i DF upozoravaju lokalne DPS aktiviste „da se manu trgovine ličnim kartama, i uvjerava sve svoje Berance da će imenom i prezimenom razotkriti sve one koji ovih dana pokušavaju makar ublažiti politički fijasko DPS-SDP vlasti“.

Poslije toga će, kažu, državni organi morati da rade svoj posao kada je u pitanju konkretan oblik zloupotrebe.

„Časni i dostojanstveni Beranke i Beranci znaju da je jedino i najbolje rješenje za neminovne promjene u svom gradu da zaokruže listu "Zdravo Berane" i redni broj 11“, zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније