Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

rtcg.me

29. 04. 2023. 21:09 >> 21:10

OO SNP BERANE

"Demokrate pokazale nepoznavanje prava"

Postupak pred Osnovnim sudom u Beranama čijom je presudom potvrđeno da je Julijana Zečević nezakonito smijenjena sa pozicije direktorice Doma zdravlja "dr Nika Labović" još nije pravosnažno okončana, saopštili su iz Opštinskog odbora Socijalističke narodne partije (SNP) Berane.

Reagujući na izjavu Demokratske Crne Gore, iz SNP-a su naveli da oni još jednom dokazuju elementarno nepoznavanje prava, koje ih , kakoa su kazali može, sada već dovesti u zonu odgovornosti, obzirom na to da javno iznose sadržaj presude koja još uvijek nije pravosnažna, i u koju Ministartsvo zdravlja još uvijek nije imalo uvid", navodi se u reagovanju.

Iz OO SNP Berane su naveli da ih "apsolutno ne dotiču neumjesne optužbe i neprikladni komentari i saopštenja partija koje su imale priliku da učestvuju u jednoj lavovskoj borbi podizanja iz pepela i unapređenja onoga što je od urušenog državnog sistem ostalo".

"Nećemo ulaziti u dublju analizu smjene pomenutih lica, jer će se time baviti nadležni organi, koji će se svakako osvrnuti i na iznošenje dijela presude koja još uvijek nije pravosnažna, a koja je već predata u javnost kroz saopštenje Demokratske Crne Gore,…ali ako uporedimo i malo bolje sagledamo njihov rad i radni učinak, shvatiće zašto su smijenjeni", kazali su iz OO SNP Berane.

Navodi se da neće "podsjećati kolege iz OO Demokrate Berane, i na to da ko god je dobro i pošteno obavljao svoju funkciju i doprinosio sistemu na najbolji mogući način, zadržan je na istoj, a ti ljudi su visoko funkcionirani u vašoj partiji".

"Podsjetićemo vas i na to da vam je upravo ministar Šćekić pomogao da sačuvate vlast u jednoj lokalnoj samoupravi…Ovo neka bude kao podsjetnik dok neutješivo kukate za izgubljenim funkcijama. Izgubljenim, zbog sopstvene neodgovornosti i zaobilaženja poslova o kojima smo i ranije govorili, a za koja smo vas i više puta upozoravali dok smo bili u koalicioni partneri na lokalnom nivou", kazali su između ostalog u reagovanju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније