Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Т.Г. [ RTV Budva ]

10. 01. 2023. 17:45 >> 17:44
1

RADOVIĆ

"Abazović potvrdio da Vlada ne odustaje od privatizacije“Budvanske rivijere”

Abazović je danas potvrdio ono što je probudilo bojaznost kod građana Budve, a to je da ni ova Vlada, posebno što je tehnička, ne odustaje od privatizacije HG “Budvanska rivijera”, poručuje se u saopštenju Krsta Radovića, predsjednika opštinskog Odbora Demokrate Budva.

Radović je istakao da su vjerovatno tačne i pretpostavke da je namjera da se ide na neku vrstu trampe “Slovenske plaže” za “Sveti Stefan”, ali ni to više ne možemo biti sigurni, posebno kad se imaju u vidu radikalne promjene u stavovima i promišljanjima Abazovića.

"Kada je to radio DPS oni su makar imali legitimitet za privatizaciju i rasprodaju prostornih resursa koji se ogledao u izbornom rezultatu, a sada GP URA hoće u tehničkom mandatu da završi ono što je DPS započeo sa svega 4-5 % podrške. U isto vrijeme najavljuje kupovinu akcija “Luke bar” i prodaje akcija “Budvanske rivijere”. Ukoliko postoji bilo kakva konkretna ponuda ili plan privatizacije ovog što je preostalo od nekada moćnog hotelskog giganta čiju je vrijednost srozao upravo DPS, svjesno s namjerom da bi nas izgleda Abazović učio kako treba da plasiramo i oblikujemo turistički proizvod isključivo za visoko platežne goste, kao i da u isto vrijeme podcjenjuje zaposlene u ovoj hotelskoj grupi, pozivamo ga da javno to i iznese", kazao je Radović.

Radović je podsjetio i da ovom hotelskom grupom "Vlada upravlja nezakonito jer su hoteli i zemljište oteti od Opštine Budva i njenih građana, te da ukoliko želi da dovrši ono što je DPS započeo bude spreman na pravne poslijedice koje će zbog toga uslijediti".

"I na kraju mislim da bi gospodin Abazović trebalo da se ophodi prema imovini Budvanske rivjere na isti način kao i prema imovini u Valdanosu, ništa više i ništa manje", zaključio je Radović.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније