Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

22. 12. 2013. 16:36 >> 16:39
8

MILIĆ O ISTRAŽIVANJU

Đukanović bi i Njegoša pobijedio na izborima

Da se Njegoš kandiduje na izborima, kako DPS obavlja izbornu utakmicu, Milo Đukanović bi bio apsolutni pobjednik, kazao je lider SNP-a Srđan Milić, komenetarišući jučerašnje istraživanje po kojem se prvi čovjek DPS-a Milo Đukanović u rangu najboljih predstavniika vrijednosti u ovoj zemlj našao odmah iza Njegoša.

To istraživanje dokaz je, ističe Milić da ne pripadaju istom sistemu vrijednosti.

"Ne daj Bože da je došao neko od mojih saradnika i da je uradio istaživanje i rekao pa je Njegoš prvi, a ja drugi, od bruke ne bih dao da se to da u javnosti. Nažalost i da se Njegoš kandiduje na izborima, kako obavljaju izbornu utakmicu Milo Đukanović bi bio apsolutni pobjednik", poručio je Milić, prenosi Antena M.

Osvnuo se Milić i na rezultate, koje je nedavno iznio gradonačelnik Podgorice Miomir Mugoša, prema kojima DPS prednjači u Podgorici - 43 odsto, bez koalicionih partnera.



"Bolje bi bilo da je predstavio realnu sliku onoga što je napravio dok je na čelu Podgorice, ja sam znao za te rezultate i znam da jedino SNP raste, to su istraživanja koja su urađena i koja se kriju, a dio su istraživanja koja su juče objavljena. Dakle njima je bilo mnogo važnije da kažu da je Đukanović odmah poslije Njegoša, a ne kako ko stoji, to je bruka", kazao je Milić.

On kaže da bez obzira na sve DPS nema većinu.

"To treba da bude poruka za sve. Ja ne mislim čekati više Krivokapića da se se on razmisli hoće li biti malo u vlast, malo u  opoziciju, jer očigledno da ga je ta politika u posljednih mjesec dovela do procenta koji imaju sad", poručio je Milić.

Dotakao se Milić i izbora u Beranama, koji su zakazani za 9 mart.

"SNP pokreće sjutra tužbu kod Upravnog suda, gdje tražimo da se prispita način na koji se došlo do izbora u Beranama,, smatramo da te izbore treba održati u isti dan na cijeloj teritoriji. To ne znači da nećemo izaći na izbore, odluku ćemo donijeti nakon odluke Upravnog suda", kaže lider SNP-a.

To je Milić saopštio novinarima nakon uvodnod dijela izborne konferencije Asocijacije mladih SNP-a, gdje je poručio.

"Da uradimo sve, kao što piše, pokrenimo akciju, preokrenimo rezultat,d a Podgorica pripadne onima čija je budućnost, da se Podgorica oslobodi svih on ih koji su njena ružna prošlost, dakle DPS, SDP i svih onih koji su davali snagu takvom režimu da uradi od Podgorice ovo što je urađeno", kazao je Milić.

Prema statistici Pogorica je grada sa najmlađom populacijom, zato Milić vjeruje da će mladi ljudi na izborima u Podgorici na proljeće odllučiti kome će pripasti vlast”.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније