Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

B.Č.J.

10. 02. 2022. 13:19 >> 14:24
2

PLJEVLJA

Golubović podnio ostavku, ostaje u DPS-u

Dosadašnji predsjednik Opštine Pljevlja Igor Golubović podnio je neopozivu ostavku na tu funkciju.

"Zbog određenih nedoumica koje su se pojavile u prethodnom periodu, negativno pojačanih od pojedinih struktura i pojedinaca, vođen ljudskom i iskrenom željom da otklonim svaku sumnju u ono što je bila moja najbolja namjera i da prekinem svaku dalju polemiku na tu temu koja nije potrebna ni Pljevljima i Crnoj Gori, podnosim neopozivu ostavku na mjesto predsjednika Opštine Pljevlja", kazao je Golubović na konferenciji za novinare.

Ostavku Golubovića će se na narednoj sjednici konstatovati lokalni parlament.

Golubovićeva ostavka epilog je žestoke kritike i uskraćivanja koalicione podrške Socijaldemokrata i Bošnjačke stranke kao i dijela DPS čiji je člannakon kako je Golubović tvrdio izjave istrgnute iz konteksta o neuklanjanju svih grafita u Pljevljima.

On je istakao da ostaje u Demokratskoj partiji socijalista.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније