Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

18. 09. 2021. 19:29 >> 19:34
2

NSD NIKŠIĆ

"Kovačević razotkrio fašiste i šoviniste"

Predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević je pokazivanjem tri prsta, tokom intoniranja državne himne, razotkrio sve fašiste i šoviniste u Crnoj Gori, saopštio je Opštinski odbor Nove srpske demokratije (NSD) Nikšić.

"Zamislite kad se na jedan srpski pozdrav oni koji se pozivaju na građansku i evropsku Crnu Goru smatraju uvrijeđenima. Njima dakle smeta i samo postojanje srpskog naroda u Crnoj Gori, a kamoli da neko od pripadnika tog naroda u našoj zemlji vrši vlast", reaguju iz Nove na saopštenja DPS-a i SD-a.

Ističu da je Kovačević današnjim potezom razotkrio sve fašiste i šoviniste u Crnoj Gori, jer, kaoo navode, nije uradio ništa što bi bilo koga uvrijedio osim što je svedočio da Srbi u ovoj zemlji postoje i imaju pravo na normalan život.

"To da Nikšić izdajnike šalje na smetlište istorije je istina, a najbolji dokaz za to je i činjenica da je DPS zajedno sa SD-om i ostalim privescima danas opozicija u tom gradu, a kako vrijeme bude prolazilo vaš će status biti sve lošiji i lošiji. Bolje da ste slušali poruke mira i tolerancije koje su poslate sa današnje svečane sjednice nego što ste sebe zarobili u mržnji prema svemu srpskom", dodaju u saopštenju.

Smatraju da bi DPS i SD trebali da upute izvinjenje građanima Nikšića što su, kako navode, trideset godina sistematski uništavali grad.

"Nova lokalna samouprava uradila je više za tri mjeseca nego vi za trideset godina", zaključili su u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније