Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ B.B. ]

01. 09. 2021. 13:40 >> 13:46
2

SNP

I za Vukovića partijska funkcija prioritet

Javno izneseni stav predsjednika Demokratske partije socijalista da će prisutvovati protestnom skupu na Cetinju, okuražio je odlazećeg gradonačelnika Podgorice Ivana Vukovića da učini isto. Partijska funkcija je ipak prioritet u odnosu na funkciju gradonačelnika Glavnog grada i trebalo bi svih njenih građana, ocijenio je odbornik SNP-a u Skupštini Glavnog grada Bogdan Božović.

Kako je istakao, najzad su iz DPS-a smogli snage da otvoreno priznaju ko je period nakon izbora koristio da destabilizuje bezbjednosnu situaciju u zemlji.

"Ponovo su se čule floskule kako je država ugrožena i kako se oni žrtvuju stojeći na braniku odbrane indentiteta Crne Gore. Zaista je teško povjerovati u taj njihov 'plemeniti i odvažni cilj', s obzirom da nijesu uspjeli u prethodnim decenijama odbraniti državu od sebe samih. Pojedinci iz vrha DPS-a su se basnoslovno bogatili, dok je narod jedva sastavljao kraj sa krajem. Perspektivni mladi ljudi su odlazili u inostranstvo, fabrike zatvarane, a do posla se moglo doći samo uz pomoć partijske knjižice. Stvorili su autokratski, beskrupulozni režim u kojem je politika imala dominantan položaj u odnosu na sve ostale grane vlasti. Crna Gora je postala prepoznatljiva kao tranzitna zona za šverc narkotika, cigareta, po korupciji i nepotizmu", naglašava Božović.

U cilju zaštite ličnog bogatstva, kako dodaje, ponovo manipulišu sa ličnim osjećanjima građana.

"Vremena su se ipak promijenila, narod očekuje poboljšanje ekonomskog ambijenta, primjenu zakona bez obzira na funkciju na kojoj se pojedinac nalazi. Strpljenje je neophodno kako bi naša država napredovala, što svi očekujemo", zaključio je Božović.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније