Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

28. 07. 2021. 11:25 >> 11:26

SD SDP-U

"Objasnite tivatskom SDP-u kuda plovi ovaj brod"

Socijaldemokrate Tivta apelovale su na SDP-a na državnom nivou da, kako kažu, objasne tivatskom Odboru SDP-a “kuda plovi ovaj brod”.

Iz SDP-a su ranije poručili da je koncert u Tivtu zloupotrijebljen, te da ga je odobrio kadar prethodne DPS-SD vlasti.

“Zarad građanki i građana Tivta da pojasnimo, a bogami i samom SDP-u, savjet Centra za kulturu Tivat, koji usvaja program rada i koji je jedina mjerodavna adresa za kulturne dogadjaje u Tivtu, čine tri člana ispred Sdp-a (Zlatko Vučinović, Matija Grabić, Iva Erceg), ispred BF Damir Nikolić i Dragan Laković ispred radnika, tako da je krajnje neodgovorno optuživati i tražiti smaknuće gospodina Staničića, koji je, uzgred, nestranačka ličnost, a ne bilo čiji partijski kadar, kako ste naveli”, kažu u SD Tivat.

Dodaju da je odgovornost isključivo na članovima Savjeta koji donosi odluke.

“Vjerovatno je kolegama iz SDP-a kriv Neven Staničić što je dozvolio da se na “humanitarnom koncertu” nađu i njihovi koalicioni partneri, potpredsjednik Arsić, Borka Mršulja iz BF i još dosta čelnika Opštine. Trebao je Neven znati i za iscrtavanje murala ratnom zločincu Ratku Mladiću, trebalo ga je otkriviti i za slavlja sa trobojkama i po našem gradu... No što ćemo kad Neven pođe u penziju? Stoga pozivamo eventualne dobrovoljce da se jave i ispred SDP-a preuzmu krivicu i za neka buduća dešavanja sličnog repertoara u Tivtu”poručuju iz tivatskom Odbora SD-a.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније