Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

30. 06. 2021. 15:49   >>  15:50 3

DPS REAGOVAO

Građani će na vanrednim izborima demantovati CEDEM

Građani Crne Gore će na vanrednim izborima demantovati poručeno istraživanje CEDEM-a, saopštio je član Izvršnog odbora DPS-a Andrija Radman.

Reagujući na danas objavljeno istraživanje CEDEM-a, prema kojem DPS ima podršku od 31 odsto građana, Radman kaže da ih iznenađuju, kako je rekao, proizvoljne brojke koje kontinuirano, godinama saopštava CEDEM i prezentuje ih u formi istraživanja.

"Na takvu praksu smo navikli. Ona ni ne čudi kada se zna da je direktorka ove agencije, Milena Bešić, bila funkcionerka nekada opozicione, a sada vladajuće URA. Istraživanja koja redovno radi jedna kredibilna agencija za potrebe naše partije, svjedoče o neprestanom rastu podrške Demokratskoj partiji socijalista. Nijesu potrebna ispitivanja javnog mnjenja, da bi se konstatovalo kako rejting Vlade i vladajuće koalicije, vrtoglavo pada. To je bjelodana činjenica", tvrdi Radman.

Uostalom, kako je rekao, neminovno nas čekaju vanredni izbori, pa će, smatra on, to biti najbolja prilika "da demantujemo ovakva istraživanja, a naručiocima pokažemo kolika je njihova stvarna podrška u biračkom tijelu".

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније