Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

04. 05. 2021. 19:44 >> 19:45
1

NI LIJEVO NI DESNO, PRAVAC HERCEG NOVI

Škola u Igalu nedostaje 30 godina, nova za godinu do dvije

Što se tiče prijeko potrebne škole u Igalu, ona ne nedostaje posljednje četiri godine, već najmanje posljednjih trideset, kazali su iz koalicije "Ni lijevo ni desno, pravac Herceg Novi" i istakli da će škola biti izgrađena za godinu do dvije.

Oni su to kazali odgovarajući lokalnom DPS-u koji je kazao da je trenutna vlast u tom gradu obmanul ajavnost tako što je prije četiri godine najavljivala da će podržati izgradnju škole u Igalu, kao i adaptaciju u postojećim školama u Sutorini, Srbini i Mokrinama.

"DPS, uprkos što je imao tri decenije dugu priliku da makar toliko uradi za Novljane, sad kad je razvlašćen i u propadanju se sjetio da obećava. Ali znaju iz propadajućeg DPS-a koliko im riječ vrijedi, a posebno znaju na koje su sve načine i zbog čega iz njihove Vlade to opstruirali. A znaju i građani Novoga da su svoje slobodarstvo plaćali osvetama pljačkaške družine, i to osvetama koji udaraju na djecu i njihove uslove za život i školovanje", navodi se u saopštenju.

Oni dodaju da nova Vlada i nova ministarka zaista žele i hoće da riješe to pitanje.

"Komisija je formirana i po prvi put se najozbiljnije krenulo u rješavanje tog problema. A iz toga slijedi da će ne za četiri godine, nego već za godinu do dvije dana, Igalo imati novu školu! A mi ćemo tada ponosno reći 'Riječ dali, obećanje ispunili'", navode iz koalicije "Ni lijevo ni desno, pravac Herceg Novi".

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније